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캘리포니아 아보카도에서 영감을 받은 캐릭터 보드가 봄을 밝게 합니다.-California Avocado-Inspired Charcuterie Boards Brighten Up the Spring Season

by 알렉시안 2022. 5. 14.
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캘리포니아 아보카도에서 영감을 받은 캐릭터 보드가 봄을 밝게 합니다

여러분이 아름다운 아보카도 장미를 만들거나 크림색 아보카도 딥을 만들 때, 캘리포니아 아보카도는 여러분의 봄철 자선 보드에 꼭 필요한 재료이며, 어떤 손님에게도 확실히 감동을 줄 것입니다! 고소한 맛을 좋아하든 달콤한 맛을 좋아하든 간에, 캘리포니아 아보카도를 자선 게시판에 추가하면 여러분의 호스팅 기술을 한 단계 더 발전시킬 수 있습니다. 게다가, 당신의 손님들은 당신이 캘리포니아 아보카도 트리펙타, 즉 맛, 식감, 영양을 포함했다는 것을 좋아할 것입니다. 신선하고 맛있는 과일을 여름 내내 이용할 수 있는 캘리포니아 아보카도 위원회는 소비자들이 부엌에서 창의성을 발휘하고 제철 캘리포니아 아보카도가 제공하는 훌륭한 맛과 크림 같은 좋은 점을 경험하도록 장려합니다.
Food Network, Hallmark Channel, E! 등에 그녀의 인상적인 캐릭터 보드와 재미있는 기술로 특집된 푸드 스타일리스트 Meg Quinn은 CAC와 함께 심장 건강에 좋은 슈퍼 푸드인 캘리포니아 아보카도에서 영감을 받아 침 흘릴 가치가 있는 캐릭터 보드를 개발하여 시즌을 기념합니다. 중간 크기의 아보카도의 3분의 1(50g)은 80칼로리를 가지고 있고 거의 20개의 비타민과 미네랄을 제공하므로 영양분이 많은 선택이 됩니다.
"즐기는 것은 제 열정이고, 신선하고, 현지에서 조달한 농산물을 기내에서 만드는 것보다 더 좋은 것은 없습니다," 라고 퀸이 말했습니다.
"저는 활기찬 색상과 다용도 재료를 추가하는 것을 좋아합니다. 그래서 제철 캘리포니아 아보카도는 어떤 요리와 요리법도 향상시키면서 다른 맛과 아름답게 조화를 이루는 것입니다. 모든 주문에 아보카도를 추가하는 소녀로서, 제 보드에도 아보카도를 추가하는 것은 말이 됩니다."
여러분은 입에 침이 고이는 캘리포니아 아보카도 염소 치즈 딥과 크리스피 프로슈토를 곁들여 다양한 고기, 치즈, 신선하고 다채로운 농산물을 곁들이는 그녀의 고소한 캘리포니아 아보카도 치즈 & 차커터리 보드를 준비할 때 퀸의 창의력을 전달할 수 있습니다. 초콜릿 캘리포니아 아보카도 딥과 꿀 시트러스 캘리포니아 아보카도 딥을 특징으로 하는 캘리포니아 아보카도와 과일 보드 같은 퀸의 다른 보드 작품을 보거나 캘리포니아 아보카도에 대해 알아보려면 CaliforniaAvocado.com를 방문하세요.

캘리포니아 아보카도, 치즈, 캐릭터 보드에 크리스피 프로슈토를 곁들인 캘리포니아 아보카도 염소 치즈 딥이 특징입니다.

멕 퀸이 캘리포니아 아보카도 위원회를 위해 만든 요리법입니다.

4인분입니다.

준비 시간: 35분입니다.
조리시간: 20분입니다.
총시간: 55분입니다.

재료

* 캘리포니아 아보카도 염소 치즈 딥에 바삭바삭한 프로슈토 (아래 제조법 참조)
* 잘 익은 신선한 캘리포니아 아보카도 2개, 반으로 잘라 껍질을 벗기고 얇게 썰어 주세요.
* 7.5온스입니다. 브리 웨지입니다.
* 11조각 스페인 망체고입니다.
* 8온스. 화이트 체다 치즈, 으깬 것 입니다.
* 2온스 슬라이스 드라이 살라미입니다.
* 1.5온스 슬라이스 소프라인을 후추로 간 살라미로 누르세요.
* 4온스. 살라미세치, 얇게 썰어 주세요.
* 말린 오렌지 한 봉지 주세요.
* 씨앗이 없는 빨간색 또는 보라색 포도 두 다발입니다.
* 산딸기 1파인트요.
* 올리브 한 컵이요.
* 껍질을 벗긴 아몬드 1/2컵입니다.
* 꿀 4분의 1컵입니다.
* 크로스티니 또는 피타 크래커 15개입니다.

지침: 아래 지침에 따라 딥을 만듭니다. 서빙 보드나 쟁반에 놓고 캘리포니아 아보카도 조각, 치즈, 고기, 과일 그리고 남은 재료들을 그릇 주위에 교묘하게 배열하여 빈틈을 메우세요.

캘리포니아 아보카도 염소 치즈 딥에 바삭바삭한 프로슈토를 찍어 드세요

재료

* 2조각으로 자르세요.
* 잘 익은 신선한 캘리포니아 아보카도 1개, 씨를 뿌리고 껍질을 벗기고 큐브합니다.
* 4oz. 플레인 염소 치즈는 실온으로 부드러워졌습니다.
* 다진 신선한 부추 2큰술입니다.
* 잘게 썬 신선한 바질 2큰술입니다.
* 다진 신선한 파슬리를 1테이블스푼 넣으세요.
* 2티스푼이요. 흰 발사믹 식초입니다.
* 1/8 tsp. 바다 소금, 또는 맛보십시오.
* 1/8 tsp. 후추, 또는 맛보십시오.

지침: 오븐을 화씨 400도로 예열하세요. 양피지가 깔린 베이킹 트레이 위에 프로슈토를 겹치지 않게 늘어놓고, 다른 양피지 한 장과 다른 베이킹 트레이로 덮으세요. 바삭해질 때까지 15분에서 20분 정도 구우세요; 프로슈토를 너무 익히거나 태우지 마세요. 제거하고 식히세요.
남은 재료들을 푸드 프로세서에 넣고 섞고, 섞일 때까지 맥박이 매끈하고, 필요에 따라 옆면을 긁어내면서, 너무 많이 섞지 마세요. 다른 방법으로, 남은 재료들을 포크로 부드러워질 때까지 큰 그릇에 섞으세요. 딥을 서빙 그릇에 옮기고 바삭바삭한 프로슈토를 으깨세요.

 

 

 

 

California Avocado-Inspired Charcuterie Boards Brighten Up the Spring Season

– Whether you’re creating a beautiful avocado rose or whipping up a creamy avocado dip, California avocados are the must-have ingredient for your springtime charcuterie boards, sure to impress any guest! Whether you fancy savory or sweet, adding California avocados to your charcuterie board can help take your hosting skills to the next level. Plus, your guests will love that you included the California avocado trifecta — taste, texture, nutrition. With fresh and delicious fruit available now through summer, the California Avocado Commission encourages consumers to get creative in the kitchen and experience the great taste and creamy goodness that in-season California avocados have to offer.
Featured on the Food Network, Hallmark Channel, E! and more for her impressive charcuterie boards and entertaining skills, food stylist Meg Quinn joins CAC in celebrating the season by developing a drool-worthy charcuterie board inspired by California avocados, a heart-healthy superfood. One-third of a medium avocado (50 g) has 80 calories and contributes nearly 20 vitamins and minerals, making it a nutrient-dense choice.
“Entertaining is my passion, and there’s nothing better than incorporating fresh, locally sourced produce on board creations,” said Quinn.
“I love to add vibrant colors and versatile ingredients, which is why in-season California avocados pair beautifully with other flavors, elevating any dish and recipe. As the girl that adds avocado to every order, it only makes sense that I add them to my boards as well.”
You can channel Quinn’s creativity when you prepare her savory California Avocado, Cheese & Charcuterie Board, featuring a mouth-watering California Avocado Goat Cheese Dip with Crispy Prosciutto and served alongside a variety of meats, cheeses and fresh, colorful produce. To view Quinn’s other board creations, such as her California Avocado and Fruit Board featuring Chocolate California Avocado Dip and Honey Citrus California Avocado Dip, or to learn about California avocados, visit CaliforniaAvocado.com.

California Avocado, Cheese & Charcuterie Board featuring California Avocado Goat Cheese Dip with Crispy Prosciutto

Recipe created by Meg Quinn for the California Avocado Commission.

Serves: 4

Prep time: 35 minutes
Cook time: 20 minutes
Total time: 55 minutes

Ingredients

* California Avocado Goat Cheese Dip with Crispy Prosciutto (see make-ahead recipe below)
* 2 ripe, Fresh California Avocados, halved, peeled and thinly sliced
* 7.5 oz. Brie wedge
* 11 slices Spanish Manchego
* 8 oz. white cheddar cheese, crumbled
* 2 oz. sliced dry salami
* 1.5 oz. sliced soppressata pepper-garlic salami
* 4 oz. salami secchi, sliced
* 1 (5.3-oz.) package dried oranges
* 2 bunches seedless red or purple grapes
* 1 pint raspberries
* 1 cup olives
* 1/2 cup whole peeled almonds
* 1/4 cup honey
* 15 crostini or pita crackers

Instructions: Make the dip following directions below. Place on serving board or tray, and artfully arrange the California avocado slices, cheeses, meats, fruits and remaining ingredients around the bowl, filling in any gaps.

California Avocado Goat Cheese Dip with Crispy Prosciutto

Ingredients

* 2 slices prosciutto
* 1 ripe, Fresh California Avocado, seeded, peeled and cubed
* 4 oz. plain goat cheese softened to room temperature
* 2 Tbsp. chopped fresh chives
* 2 Tbsp. chopped fresh basil
* 1 Tbsp. chopped fresh parsley
* 2 tsp. white balsamic vinegar
* 1/8 tsp. sea salt, or to taste
* 1/8 tsp. pepper, or to taste

Instructions: Preheat oven to 400 degreeF. On a parchment-lined baking tray, line up prosciutto without overlapping, and cover with another sheet of parchment paper and another baking tray. Bake 15 to 20 minutes until crispy; do not overcook or burn the prosciutto. Remove and cool.
Combine remaining ingredients in a food processor, and pulse until combined and smooth, scraping down sides as needed; do not overmix. Alternatively, mix remaining ingredients in a large bowl, with a fork until smooth. Transfer dip to a serving bowl and crumble crispy prosciutto on top.

 

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